Casa ta

Despre noi
& Casa noastră

București
Din anul 2001
8 camere
Istoric

Casa Mică,

din anul 2001

Pensiunea Casa Mică este un colț de paradis verde, aproape de centrul orașului București, o oază de relaxare, o liniște necesară și totodată poate fi locul unde alegi să te distrezi cu familia și prietenii, ori sa-ți sărbătorești evenimentele importante din viață.

Ne ocupăm de organizarea evenimentelor încă din 2007, petreceri private, nunți, botezuri, petreceri corporate, team building, petreceri private la piscină, bufet suedez etc. Ne putem adapta în funcție de ocazie și de natura momentului.

Avem în incinta pensiunii și un loc special creat pentru purificarea minții și a corpului, o bibliotecă ce poate fi si un un loc de meditație alaturi de curtea plina de verde. Avem soluții pentru orice tip de neprevăzut apărut în viața ta.

Totodată susținem lumea business, găzduim conferințe publice, întruniri în cadrul firmelor, evenimente culturale, serbări, whorkshop-uri, în sala Biblioteca.

Pe langă toate acestea, dispunem de un restaurant generos, realizăm meniuri pe comandă, bucătarul nostru are vaste cunoștințe culinare adunate de prin toate colțurile lumii.

Camerele noastre sunt decorate intr-un stil tradițional românesc, cu nuanțe de galben si mobilă din lemn. Acestea sunt dotate cu aer condiționat, mini bar, iarna atmosfera este caldă și primitoare, punem accent pe ceea ce ne-ar plăcea nouă să gasim într-un astfel de loc.

Vara vă puteți destinde la piscina din incinta pensiunii, în timp ce vă bucurați de razele soarelui și de curtea rupta de oras.

Vă așteptăm cu mare drag, mereu cu brațele deschise!

Gazdele dumneavoastră

Chef Mircea Nadaban & Casa Mica Team

Ne place sa ne bucuram impreuna cu oaspetii nostri de acest loc frumos! Mancarurile ce ies din bucatarie, curtea plina de verdeata, piscina, camerele linistite, toate pentru a va simti bine si ca in familie!

Dragilor, ne dorim să va bucurati de clipele petrecute la noi!

Cele bune!

Vizitează Bucureștiul cu stil!

Avem camere libere!

Pensiunea Casa Mică vă întâmpină cu brațele deschise 24/24h, 7 zile din 7!

0749 114 663
Str. Petre Popovat, nr 76, sector 6, București
pensiuneacasamica@gmail.com