Casa ta

Despre noi
& Casa noastră

București
Din anul 2001
10 camere
Preț de la 180/noapte
î
Istorie

Casa Mică,

din anul 2001

Pensiunea Casa Mică este un colț de paradis verde, în centrul orașului București, o oază de relaxare, o liniște necesară și totodată poate fi locul unde alegi să te distrezi cu familia și prietenii, ori sa-ți sărbătorești evenimentele importante din viață.

Ne ocupăm de organizarea evenimentelor încă din 2007, petreceri private, nunți, botezuri, petreceri corporate, team building,  petreceri private la piscină, bufet suedez etc.Ne putem adapta în funcție de ocazie și de natura momentului.

Avem în incinta pensiunii și un loc special creat pentru purificarea minții și a corpului, o bibliotecă, un loc de meditație, o sală de masaj terapeutic, avem soluții pentru orice tip de neprevăzut apărut în viața ta.

Totodată susținem lumea bussines, găzduim conferințe pubilce, întruniri în cardrul firmelor, evenimente culturale, serbări, whorkshop-uri, în sala de lectură.

Pe langă toate acestea, dispunem de un restaurant generos, realizăm meniuri pe comandă, bucătarul nostru are vaste cunoștințe culinare adunate de prin toate colțurile lumii.

Camerele noastre sunt decorate intr-un stil tradițional românesc, cu nuanțe de galben si mobilă din lemn. Acestea sunt dotate cu aer condiționat, mini bar, iarna atmosfera este caldă și primitoare, punem accent pe ceea ce ne-ar plăcea nouă să gasim într-un astfel de loc.

Vara vă puteți destinde la piscina din incinta pensiunii, în timp ce vă bucurați de razele soarelui și de ce nu, de un grătar alături de cei dragi.

Vă așteptăm cu mare drag, mereu cu brațele deschise!

Gazdele dumeavoastră

Pic &

Șerban Moldoveanu

Ne place sa colindam! Pe pamant, pe apa, în aer, în România sau Aiurea.

Deviza noastra: MMWOPS
(Make money when other people sleep!)
Oameni buni, vă dorim să dormiți bine!

Cele bune!

Recenzii

Votat cel mai modern B&B
5 ani la rând

Susținem cu drag din încasările noastre,  încă din anul 2009 organizația umanitară Romanian Angel Appeal.

Vizitează Bucureștiul cu stil!

Avem camere libere!

Pensiunea Casa Mică vă întâmpină cu brațele deschise 24/24h, 7 zile din 7!

0749 114 663
Str. Petre Popovat, nr 76, sector 6, București
pensiuneacasamica@gmail.com